Storehestedag 2021

En wekeend på storehestedag som aldrig vil glemmes!🏆
I fantastisk solrigt vejr udstillede jeg om lørdagen min hingst Thorshøjs Svafner til bedømmelse, han gik nr 1 med 8 point i helhed, og det gav en billet til Dagens hest. Svafner travede og charmede sig hele vejen til tops , han endte som Dagens 2 bedste hest 2021 🥈🏆 Af hjertet tak må jeg sige til publikum der så med til Dagens hest, tak for den hyldest, klappe salmer og heppekor vi havde hele vejen rundt om den store ring, der var så rørende!❤
Svafner gjorde det igen for 3 år!💪
Om søndagen havde jeg tilmeldt min 4 års hoppe, Dalens Lola som stadig er meget i vækst , og det hæmmer bevægelsen lidt.
Men hun er i mine øjne det mest fantastiske, med en helt igennem fantastisk trav! ❤
Lola fik 8 i helhed, og stod om nr 2 🥈
Tak til min mor, som altid hjælper og og står ved min side, uden dig var jeg ikke her nu ❤ TAK MOR! ❤
Tak os til Frank, Betina og Louise for hjælpen!
Hele stemningen weekenden igennem var i top!
Tak for et fantastisk og uforglemmeligt storehestedag 2021!
Billederne er taget af Store Hestedag presse fotograf.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *