Roskilde dyrskuet 2018

Hjemme igen efter årets dyrskue i Roskilde! 🐴 🌞
For mig var det mere end jeg forventede! Dalens Wishbone og Dalens Miranda er begge to MEGET godt i stand! Og det påvirker deres bevægelser meget, men alligevel opnåede vi 22 point hos begge, det samme fik fløj. Wishbone stod som nr 3/7 og Miranda som nr 5/7 . Med fantastiske beskrivelser der passer perfekt, jeg kunne ikke være mere enig i dommerne! Tak til Jane Lund Ladegård og Merete Henriksen, i var så fantastiske dommer! I skabte en rigtig god stemning på banen !
Og wishbone og Miranda var så søde som altid!
Jeg blev fredag os udtaget til mønstring konkurrencen. Hvor jeg endte som nr 5/25 ca . Med 46 point, med en meget træt hest, der ikke gad løfte sine ben mere , så det trak desværre ned 😂
Gangart konkurrencen, løb af om søndagen. Og ja , jeg havde trænet dem 2 gange i langelinier i deres liv, og det var sidst i marts måned! Og jeg var tæt på at trække mig, men jeg gav ikke op! Jeg skulle gennemføre Det! Og det fik jeg os, ponyerne blev trods alt næsten inde på banen og jeg selv kæmpede en brav kamp! 😉💪
Jeg har indset at der ikke er tid til træning med et lille barn og en gravid mave! Men vi gjorde Det! Tak til alle der bakkede mig op!🙏
Tillykke til alle jer Andre! Og tak for et hyggeligt dyrskue!
Vejret var med os alle dage, og vi havde det mest fantastiske selskab!
Tak endnu engang for hjælpen til jer trådte til! Min mor, Frank, Andreas og Emilie!
Vi ses i 2019!
Beskrivelse Wishbone: Feminin hoppe af særdeles god type
God dybde og bredde
Lidt Kort kraftig hals
God overlinje
God ført fundament
Lige i skridt, men mangler led aktion
God og aktiv trav
Beskrivelse Miranda:
Betydelig hoppe af særdeles god type
God dybde
Kønt hoved, god hårvækst
Lidt kort kraftig hals
God overlinje
God bagpart
Godt ført fundament, velmarkeret
Vid bag i både skridt og trav

Nu glæder jeg mig til at være dommersekretær på Det fynske dyrskue for shetlandsponyerne på fredag!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *