Resultat fra Dorthealyst plageskue

Vi havde en rigtig hyggelig dag med dejligt selskab!
Dalen ponyer faldt desværre absolut bare ikke i den ene dommers smag denne dag, så vi måtte gå derfra med lidt lavere karakter end for ventet, men skidt pyt vi tog det bare med et smil på læben, og ved at med denne dommer kan det ikke betale sig at bruge penge at udstille for 😉
Men den ene af vores ponyer da var med bragt klarede det dog godt, Stald RR ´s Ignora med 8 i helhed, i 2 og 2 års finalen blev hun den ene af to sendt videre til BIS fianlen, i BIS fianlen havde vi dog taget fejl af tidsplanen, så vi vi kom da de var begyndt, så det endte desværre med en 10 plads i finalen .
Vi medbragte:
Dalens Sirglin 7 i helhed
Dalens Bøltorn 7 i helhed
Dalens Lola 7 i helhed
Stald RR ´s Ignora 8 i helhed.
Dalens Lady Marion medbragt af Stald Amen, Andreas Schou Møller og Emillie Dunk Hansen, fik os 7 helhed.
Tillykk til jer andre med resultaterne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *