Hingsteshow for welsh og Shetlandsponyer

Vi var i wekeenden d 18 Marts, afsted til Hingsteshow.
Vi havde medbragt 1 års hingsten Dalens Bøltorn som stod som nr 2/4 i hans klasse, med ordene om en færdig bygget unghingst, der var klar til at blive stillet til kåring. Han fil tildelt den fine titel som bevarings værdi hingst. Han blev nr 8/12 i fianlen om over all Champion. Medbragt var os vores ene Vallak Dalens Zeus, som tog fløjpladsen i holdet 1/3, senere blev han bedste shetlandspony vallak, derefter gik han videre til finalen om aver all champion vallak, hvor han gik hen og tog titlen som Over All Reserve Champion vallak 2018! Tak til alle for de flotte præmier, og en rigtig hyggelig dag i hestenes tegn!
Tak til arrangøre for et godt skue!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *